Voor bedrijven

Globe Protocol streeft naar de ultieme win-win als het om het vergaren van data gaat, voor zowel consumenten als bedrijven. Een van onze belangrijkste pijlers is data kunnen delen voor elkaar. De consument bepaalt met welke partij hij of zij data deelt. Middels het transparant delen van data, kunnen bedrijven zeer gerichte aanbiedingen doen of reclame maken: net zolang de consument daar behoefte aan heeft. Het maken van zinloze (en vaak averechts) reclame is verleden tijd, net zoals de spam irritaties bij consumenten.

“Let’s start the new wave!”

Voordelen voor bedrijven

Naast de vele voordelen voor particulieren waar het draait om privacy, transparantie en databescherming, biedt Globe Protocol ook unieke voordelen voor bedrijven:

  • Klantvertrouwen opbouwen door privacy vooraan te plaatsen.
  • Gegevens uitwisselen direct met je klanten is een duurzame manier.
  • Altijd voldoen aan de laatste wet en regelgeving rondom privacy.
  • Relevant(er) kunnen zijn door verkregen persoonsgegevens.

Win-win bij data uitwisseling via Globe Protocol

Bij een data uitwisseling op het platform is er sprake van win-win. Eerlijke data van de consument helpt bedrijven. In ruil voor het delen van consumenten data, ontvangt de consument een beloning. Dit kan zijn: een betere service, een vergoeding, scherpere aanbieding. Kortom: waarde voor je data = win-win!

Medeoprichters

Wij krijgen adviezen van de oprichters van het bedrijf Building Blocks: Alexander van Eerden (oprichter en CEO) en Merwin de Jongh (oprichter en CTO). Alexander en Merwin zijn ook aandeelhouders van Globe Protocol.

Building Blocks biedt klanten een voorspellende intelligentie om tijdens de klantreis zeer relevante en gepersonaliseerde consumentenervaringen op te bouwen. Ze stimuleren bedrijfsgroei, verbeteren merkervaring en maken van consumenten loyale fans.

“Ik draag graag bij aan GP omdat ik geloof in een eerlijkere behandeling van consumenten als het gaat om het gebruik van hun persoonlijke data.”

Alexander van Eerden

“Data biedt meer en meer kansen, maar dit moet wel op een eerlijke en zuivere manier gebeuren!”

Merwin de Jongh