Weet jij wat er met jouw persoonlijke data achter je rug om gebeurt?

Zonder dat je het weet, deel je veel persoonlijke data met (onbekende) bedrijven en organisaties. Denk aan je locatiegegevens, telefoonnummer, woonadres, aankoopgeschiedenis en surfgedrag. Je hebt totaal geen controle over wat er met jouw persoonlijke gegevens gebeurt en transparantie is ver te zoeken. Met wie wordt jouw data gedeeld? Welke andere bedrijven hebben jouw data in handen, zonder dat je ervan af weet? Wat als jouw persoonlijke gegevens voor verkeerde doeleinden worden gebruikt?

Heb jij ook het gevoel dat je gespamd wordt?

Heb je het gevoel dat je online gespamd wordt met producten waar je ooit eens naar gezocht hebt? Krijg jij opeens e-mails van bedrijven waar jij jouw e-mailadres nooit hebt achtergelaten? Vind je het vervelend dat je altijd, maar cookies moet accepteren? Lees in onze privacy statement wat wij op onze website met jouw cookies doen.

Globe Protocol is hét platform waar transparantie bovenaan staat en jij de controle hebt over jouw eigen data!

Wat is data?

Welke activiteiten je ook onderneemt in de digitale wereld, zowel op het internet, op social media als door het gebruik van apps: we laten allemaal persoonlijke sporen achter. Al die sporen noemen we ‘data’. In deze blog leggen we in detail uit wat data precies is en wat de gevolgen zijn van het delen van persoonsgegevens.

Wil je weten of je voorkomt in een datalek? 

Dagelijks worden er diverse databases gelekt op het internet. Via onze gratis tool kun je opzoeken of je daarin voorkomt. Daarnaast wordt dit wekelijks voor je uitgezocht en wordt je op de hoogte gesteld, wel zo makkelijk! Schrijf je nu in bij Globe Protocol en krijg de beschikking over dit programma. Met een gerust hart online: dat is ons doel!

Weet jij wat er werkelijk gebeurt na een registratie?

Om mee te kunnen doen aan de winactie, moet je allerlei persoonlijke gegevens invullen. Daarbij scan je ook de QR-code, waardoor jouw GPS gegevens naar het betreffende bedrijf gaan. Ten slotte moet je de actievoorwaarden accepteren. Veel mensen lezen deze niet, dus wat je nu precies accepteert; geen idee. Wat er verder met jouw gegevens gebeurt, dat weet je niet. Het enige waar jij op hoopt is dat je de actie wint. Na de deelname aan de actie word je lastig gevallen met spam, banners en krijg je opeens e-mails van bedrijven die jij niet kent.

Bij Globe Protocol heb jij geen last van bovenstaande ergernissen en gevaren. Bij ons kun je je inschrijven en krijg je een anoniem Globe Protocol-account. Jij kunt lekker lui achterover gaan zitten. Jij maakt je geen zorgen over wie jouw gegevens in handen heeft. En spam? Daar heb jij geen last van. Jij bepaalt immers zélf met wie jouw data wordt gedeeld!

“Let’s start the new wave!”

Kernwaarden Globe Protocol

Wil jij met een veilig gevoel data achterlaten op het web of in apps? We zorgen ervoor dat jouw privacy is en blijft gewaarborgd. Daarnaast verrijken we op termijn de huidige datavergaring van bedrijven met behulp van de consument zelf in plaats van via (commerciële) bedrijven.

De kernwaarden die Globe Protocol dagelijks nastreeft:

  • Privacy

    Wij zorgen ervoor dat jouw data beschermd blijft en dat je controle krijgt over jouw eigen data!

  • Transparantie

    Jij hebt altijd toegang tot jouw eigen data. Met onze handige tools heb jij gemakkelijk één overzicht op ons dashboard wie jouw data bezit en met welk doeleinde jouw data wordt gebruikt!

  • Maatschappelijke betrokkenheid

    Wij maken ons zorgen om jouw en onze privacy. Om die reden willen wij ervoor zorgen dat persoonlijke gegevens beschermd blijven en dat niemand zich meer zorgen hoeft te maken dat deze in verkeerde handen vallen

Ons doel

Om jou met een gerust hart online te laten gaan, streven we naar een toekomst waarin elk individu zelf bepaalt wat er met zijn of haar data en persoonsgegevens gebeurt. Met Globe Protocol brengen wij verandering in het gebruik van consumentendata voor derden. De eerste stap is volgens ons om het klantenbestand buiten de organisaties te trekken. Jouw gegevens komen in een omgeving terecht waar jij ten alle tijde toezicht hebt en zelf kan aangeven of iemand aanspraak op jouw gegevens kan maken. Wij geven jou transparantie en controle over je data terug.
Let’s start the new wave!

Wil jij baas zijn over jouw eigen data?

Vind je privacy, transparantie en maatschappelijke betrokkenheid belangrijk? Sluit je dan aan bij Globe Protocol! Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op of schrijf je in en blijf op de hoogte.

Wij werken samen met