DE DIGITALE KLUIS

Tegenwoordig komt er steeds vaker in het nieuws dat er (gevoelige) persoonsgegevens worden gelekt vanuit een organisatie. Soms gaat dit kwaadschiks via een externe aanval, soms gaat dit per ongeluk door interne fouten.

Ook wordt het steeds belangrijker om AVG rechten goed uit te kunnen voeren. Wil jouw organisatie hier proactief op acteren? Kom met ons in gesprek hoe De Digitale Kluis je hierbij kan helpen!

  • Verlaagt het risico op datalekken

  • Transparantie en vertrouwen

  • Geef je klanten meer controle

Persoonsgegevens worden beveiligd opgeslagen in een kluis

Uit deze kluis wordt slechts de noodzakelijke informatie opgevraagd wanneer deze in het proces nodig is. Alleen geautoriseerde medewerkers hebben toegang tot de Digitale Kluis.

Koppeling met uw bedrijf

De digitale kluizen worden gekoppeld aan jouw organisatie. Het individu krijgt nu inzicht wie in de kluis heeft gekeken met welke reden. Daarnaast kan het individu de toegang tot de kluis sluiten voor de organisatie wanneer de datastroom niet meer van toepassing én juridisch noodzakelijk is.

Het is tijd om op een betere manier met de gegevens van mensen om te gaan.

Toepassing Transdev

Transdev (het bedrijf achter o.a. Hermes, Connexxion en Witte Kruis) voert voor verschillende verzekeraars  het zorgvervoer uit. Echter wil Transdev graag niet de beschikking hebben over overtollige en vaak zeer gevoelige data van haar klanten.

Dankzij de Digitale Kluis van Globe Protocol worden alleen de nodige gegevens van een patiënt gedeeld om  de rit uit te voeren. De patient heeft middels een logboek inzicht in het gebruik van data vanuit de Digitale Kluis.