Wat betekent Globe Protocol voor jouw business?

Elk begin is moeilijk. Toen de auto werd uitgevonden duurde het jaren voordat er een infrastructuur en verkeersregels werden opgesteld. Hetzelfde geldt met het vraagstuk hoe om te gaan met Big Data. Nu we steeds beter begrijpen wat de impact van het delen van online gegevens kan zijn, wordt het hoog tijd om daar wat aan te doen. Spannende zaken als het verdwijnen van de cookie (wat we een heel goed idee vinden) en nieuwe wetgeving vragen naar alternatieve oplossingen om de eindgebruiker goed te bereiken.

Globe Protocol helpt organisaties om op het gebied van privacy de transitie te maken van dreiging naar kans. Vind jij ook dat het gebruik van persoonsgegevens transparanter kan en zelfs moet? Ben jij de pionier in jouw bedrijfstak die hiermee voorop wil lopen? Kom er samen met ons achter hoe we jouw betrokkenen transparanter, maar ook meer gepersonaliseerd kunnen bedienen.

 • Dataminimalisatie voor bedrijven

  • Vermindering van de impact van interne ongelukken
 • Vertrouwen van je eindgebruikers

  • Data is nooit herleidbaar tot een persoon. Echter kan je wel via Globe Protocol met deze persoon in contact komen.
 • Relevanter en meer gepersonaliseerd je eindgebruikers bedienen

  • Zonder ruwe data betere inzichten dan voorheen krijgen in jouw eindgebruikers

Globe Protocol biedt een data uitwisselingsplatform aan met daarbij softwareoplossingen waarmee mensen inzicht en controle hebben over hun gegevens bij organisaties.

Voordelen voor jouw organisatie:

 • Win vertrouwen door transparant te zijn richting je klanten
 • Privacy als USP richting concurrenten om klanten te winnen
 • Ontzorgd worden rondom privacyregels
 • Ontsluiten van persoonlijke data die voorheen niet toegankelijk was

Dit biedt de volgende voordelen aan jouw eindgebruiker:

 • Controle over hun persoonsgegevens
 • Inzicht in welke gegevens bij wie bekend zijn en waarvoor ze gebruikt worden
 • Neemt privacy zorgen/argwaan weg van eindgebruiker richting organisaties.

Mede-oprichters

Globe Protocol krijgt adviezen en heeft daarnaast toegang tot het netwerk van de oprichters van het bedrijf Building Blocks: Alexander van Eerden (oprichter en CEO) en Merwin de Jongh (oprichter en CTO). Alexander en Merwin zijn ook aandeelhouders van Globe Protocol.

Building Blocks biedt klanten een voorspellende intelligentie om tijdens de klantreis zeer relevante en gepersonaliseerde consumentenervaringen op te bouwen. Ze stimuleren bedrijfsgroei, verbeteren merkervaring en maken van consumenten loyale fans.

“Ik draag graag bij aan GP omdat ik geloof in een eerlijkere behandeling van consumenten als het gaat om het gebruik van hun persoonlijke data.”

Alexander van Eerden

“Data biedt meer en meer kansen, maar dit moet wel op een eerlijke en zuivere manier gebeuren!”

Merwin de Jongh

Wij werken samen met

 

Verschillende organisaties werken mee aan diverse pilots op het Globe Protocol platform en zullen daarmee hun klanten voorzien van transparantie en controle dankzij de (web)applicatie van de Enterprise Data Vault.

Wil jij privacy en gegevensverwerking omzetten van een bedreiging naar een kans? Kom in contact met ons en laten we kijken hoe we voor jouw organisatie vanaf dag één waarde toevoegen voor en het verschil gaan maken!