Globe Protocol ontvangt Rabobank Innovatielening

Wat houdt de lening in?

Globe Protocol mag aanspraak maken op de Rabo Innovatielening, en daar zijn we erg blij mee! De Rabo Innovatielening is een initiatief van het Innovatie Fonds Rabobank en is bedoeld voor BV’s die (nog) niet in aanmerking komen voor een bancaire lening, vaak omdat er nog geen bewezen resultaten zijn of dat er bijvoorbeeld nog geen duurzame cashflow is. Uiteraard moeten bedrijven aan verschillende criteria voldoen om voor de lening in aanmerking te komen, dit is voor Globe Protocol het geval en daar zijn we meer dan trots op.

Wat gaan we ermee doen?

De geldlening bedraagt €150.000, een geweldig bedrag waar we met Globe Protocol op allerlei fronten gas kunnen geven. Zo draagt het niet alleen bij aan de flinke verbetering van omgeving van de Torenallee naar de Emmasingel, maar hopen we vooral nu ook onze openstaande vacature te kunnen gaan vullen en samen met onze toffe collega’s verder te werken aan ons core product, het Globe Protocol platform. Wij kunnen niet wachten om iedereen mee te nemen in de gave dingen waar we bij Globe Protocol mee bezig zijn en zullen hierover ook snel een inhoudelijke update plaatsen!

Over het Rabobank Startup & Scale-up Team 

Het Startup & Scale-up Team is een team van ervaren specialisten, die startups en scale-ups ondersteunen in hun ondernemerschap. Met financiële producten en diensten, een (inter)nationaal
netwerk en kennis helpt Rabobank om de ambities van deze snelgroeiende innovatieve bedrijven te verwezenlijken.

Michel Ziekman (startup & scaleup banker Rabobank Regio Eindhoven):   “De Rabo Innovatielening is bestemd voor innovatieve ondernemingen, die zich bezig houden met ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, digitalisering en vitaliteit”. ik vind Globe Protocol een veelbelovende start-up bestaande uit een gaaf team met diverse onderscheidende, innovatieve ingrediënten om door te groeien naar een succesvolle onderneming”.

Starten & groeien met Rabobank, kijk voor meer info op rabobank.nl/startup-scaleup.

Ben jij benieuwd hoe wij duurzame datadeelmodellen voor jou mogelijk maken? Wil jij impact maken met jouw organisatie of worstel jij met een privacyvraagstuk? Kom met ons in contact en kijk wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Stuur een bericht naar jasper@globeprotocol.com